Kraamverband

Kraamverband bestellen bij Katoen en Ko

Kraamverband, dit extra grote maandverband is erg geschikt om te gebruiken na de bevalling. Bij Katoen en Ko kun je wasbaar kraam maandverband bestellen. Dit kraamverband is gemaakt van een absorberende zachte stof. Daardoor ademt wasbaar kraam maandverband veel beter dan het broeiende wegwerp kraamverband en zit het ook nog eens veel fijner. Bovendien kun je dit kraamverband ook na je kraamperiode nog gebruiken als nachtverband. Handig toch? Om wasbaar kraamverband te kopen ga je naar de webshop van Katoen en Ko. Hier vind je al onze producten voor een duurzame kraamperiode.

Een duurzame kraamperiode met wasbaar kraamverband

Hecht jij waarde aan duurzaamheid? En wil je ook nog eens geld besparen? Dan is wasbaar kraamverband kopen de juiste keuze! Door wasbaar kraam maandverband te kopen, ben je namelijk milieuverantwoord bezig. Het maandverband is gemaakt van duurzame stoffen en bestaat uit een zachte, absorberende stof. Daarbij is het voordeel van wasbaar kraam maandverband na de bevalling, dat je het kraamverband vaker kunt gebruiken. Dit bespaart je flink wat geld!

Brede collectie maandverband voor na de bevalling

Het leuke aan wasbaar kraamverband is dat je het maandverband in verschillende kleuren en printjes kunt krijgen. Wil je graag kraam maandverband in een vrolijke effen kleur? Of houd je meer van leuke prints? Het is allemaal mogelijk dankzij onze brede collectie maandverband voor na de bevalling. In onze webshop kun je onze collectie bekijken. Welk kraamverband kies jij?

WASBAAR KRAAM MAANDVERBAND UITWASSEN

Wasbaar kraamverband was je eenvoudig uit. We raden je wel aan om eventuele bloedvlekken in het kraam maandverband eerst met koud water af te spoelen of het kraam maandverband een dagje te laten weken in koud water, eventueel met een scheutje soda of Biotex, voordat je het kraamverband in de wasmachine doet. Je wast het maandverband mee met de reguliere was. Op 60 graden Celcius. Hang het vervolgens aan de waslijn om het kraamverband te laten drogen.

Direct kraamverband bestellen

Wil je direct wasbaar kraamverband kopen? Ga dan naar de webshop van Katoen en Ko. Hier vind je een brede collectie maandverband voor na de bevalling. Maar ook andere producten voor een duurzame kraamperiode. Wil je graag meer weten over wasbaar kraam maandverband? Of heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar service@katonenko.nl. Wij reageren altijd zo snel mogelijk.

De waardering van www.katoenenko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 86 reviews.