Onderweg en ongesteld -> 5 tips!

Ongesteld en de deur uit? Met deze handige duurzame producten kun jij zonder zorgen met je wasbare maandverband en cup de deur uit!

Onderweg en ongesteld

Als je ongesteld bent, kruip je misschien het allerliefst met een dekentje en een kruik op de bank. Maar er zijn ook momenten dat je onderweg bent, of dat je menstruatie precies in je vakantieperiode valt. Hoe ga je dan om met je cup of je wasbaar maandverband?

Dat is gelukkig makkelijker dan je denkt. Wij geven je vijf tips, zodat je ook onderweg je fijne, duurzame producten kunt blijven gebruiken.

 

1. Mini-wetbag

Berg je maandverbandjes, tampons of sponsjes op in een mini-wetbag. Een wetbag heeft een ademende, waterafstotende laag, zodat geurtjes en vocht binnenboord blijven.
Gebruik een wetbag voor de schone, en één voor de gebruikte verbandjes. Of -nog handiger-, kies een wetbag met twee vakken: één vak voor het schone verband, en het andere vak voor het gebruikte verband. Deze handige wetbags hebben vaak mooie kleurtjes of prints, zodat ze niet alleen discreet zijn, maar ook matchen bij jouw stijl.

2. flesje handreiniger

Handhygiëne is natuurlijk erg belangrijk. Zeker onderweg. We hebben verschillende middelen om je handen te reinigen zonder water. Da’s wel zo fijn als je geen kraan bij de hand hebt.

3. reisdoekjes om je cup te reiniging

Als je een cup gebruikt, is het ook fijn om deze tijdens de verschoning even te reinigen. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld handige reisdoekjes in het assortiment. We hebben ze individueel verpakt, of in een kleine reisverpakking die nagevuld kan worden.

4. altijd een schoon plekje voor je cup met de cupspot

Zoek je onderweg een schoon plekje om je cup even neer te leggen? We’ve got you! Leg je cup op een cupspot. Een ideaal plekje om je cup even te stallen.

5. Mini-douche down under

Toch even een mini-douche nodig? Zorg dan dat je de Me Luna Intimo bij je hebt. Plaats de Intimo op een flesje water en creëer hiermee een mini-intiem douche. Er worden verschillende adapters meegeleverd zodat deze op de meest gangbare flesjes passen. Discreet en compact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veel gelezen

Andere berichten

De waardering van www.katoenenko.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 90 reviews.