Swaens

Ongewild urineverlies is een veel voorkomend probleem. Op basis van ervaringskennis en uitgebreid testen is Swaens Bamboo Underwear ontwikkeld. De bijzondere eigenschappen van bamboe en het unieke kruisje garanderen veiligheid bij licht urineverlies, afscheiding en allergie. Ook voor extra veiligheid tegen doorlekken naast een menstruatiecup is het ondergoed van Swaens heel fijn.

Tijdens je menstruatie zou Swaens zeker kunnen volstaan bij een normale hoeveelheid menstruatieverlies voor wat betreft het absorbtievermogen bij een normale hoeveelheid . Daarbij kun je zelf even een inschatting maken van hoeveel je vloeit en wat je daarbij nodig hebt om voldoende beschermd te blijven.

Voor de nacht en hevige menstruatie adviseren we wel extra bescherming (menstruatiecup, extra wasbaar maandverband of inlegkruisje) te gebruiken.

Swaens lingerie heeft een luxe uitstraling met het mooie kant dat gebruikt is. Het is zijdezacht en alle slipjes en broekjes kunnen gewoon in de wasmachine tot 40 graden.

  • Ook heel prettig voor jonge meiden want er is niets te zien en je bent toch beschermd.
  • En als je gaat sporten heb je een mooi en dun broekje aan!